Aanmeldronde 14de editie van start

HAARLEM – De veertiende editie van dé ondernemingsverkiezing van Noord-Holland – de OVNH – is op 17 oktober van start gegaan. Het schip de Clipper Stad Amsterdam was dit jaar het bijzondere decor waar met alle partners en de huidige winnaars van de verkiezing het startsein werd gegeven.

Noord-Hollandse bedrijven kunnen tot en met 12 januari 2020 worden aangemeld voor de hoogst haalbare onderscheiding in hun provincie.

Prachtig podium voor bedrijven

Jack van der Hoek, gedeputeerde Economie van de provincie Noord-Holland en nieuwe juryvoorzitter van de OVNH, is enthousiast:

Ondernemerschap is een belangrijke pijler van de Noord-Hollandse economie. En de diversiteit van de bedrijven is enorm. Ik kijk er naar uit om, voor de eerste keer, als juryvoorzitter aan de slag te gaan voor deze mooie verkiezing!

Evenement van naam

Ook Ariane Joustra, jurylid van ABN Amro, kijkt uit naar de nieuwe editie: ‘We hebben de OVNH zien uitgroeien tot evenement van naam. De verkiezing wordt door de partners professioneel aangepakt en maakt de parels van ondernemend Noord-Holland zichtbaar.

En terecht, want hoewel Noord-Hollanders graag vooral hard werken, mag het ondernemerschap eens per jaar ook zeker gevierd worden. De feestelijke finaleavond is de kers op de taart. Voor de finalisten is het altijd een geweldig compliment om na de zware voorrondes uit honderden aangemelde bedrijven geselecteerd te worden.’

Aanmelden tot en met 12 januari 2020

Wie worden de opvolgers van Van der Laan (Grootbedrijf), Microtechniek (MKB Midden), Ventis Scheepstimmerwerk (MKB klein) en Karsten Tenten (Publieksprijs)?

Noord-Hollandse bedrijven kunnen zich tot en met 12 januari 2020 in één van de drie categorieën aanmelden voor de OVNH via dit formulier. De deelname criteria vindt u hier. De finale van de ONVH vindt plaats op 20 mei 2020 in de Philharmonie te Haarlem.

TERUGKIJKEN: Reportage OVNH Finale 2018/2019
Portret van winnaars in magazine &Holland van Provincie Noord-Holland

Gerelateerd nieuws