Onze partners

De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland zou niet kunnen bestaan zonder haar partners. Heeft u ook interesse in een partnership met de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland? Neem dan contact met ons op via info@ovnh.nl  en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Provincie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland bestuurt de gelijknamige provincie met ruim 2,5 miljoen inwoners en ruim 200.000 bedrijven, verdeeld over 48 gemeenten. Een goed ondernemingsklimaat is belangrijk. Economische groei en een grote verscheidenheid aan bedrijvigheid zijn kenmerken van welvarende regio’s. De provincie maakt zich ervoor hard dat Noord-Holland voldoende arbeidsplaatsen heeft en blijft houden.

Randstad

Al meer dan 55 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. De organisatie is de grootste HR dienstverlener van Nederland en helpt mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. De organisatie staat bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen. Er is een landelijk dekkend vestigingsnetwerk, dagelijks zijn er duizenden mensen via Randstad aan de slag.

ABN AMRO

ABN AMRO is een organisatie met ambitie, en dus continu in beweging. Om daarbij ons eigen karakter te behouden, is onze eenheid verankerd in vier kernwaarden. We verwachten van al onze medewerkers dat ze invulling geven aan deze waarden. Ze zijn de toetssteen bij het realiseren van onze missie en doelstellingen.

MKB-Amsterdam

MKB-Amsterdam is de werkgeversorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf. De vereniging bundelt de belangen van ondernemers en ondernemersorganisaties in het mkb en (publieke) instellingen die zich met ondernemerschap identificeren, met als doel het ondernemerschap in al zijn facetten te versterken. De organisatie zet zich in voor doelgerichte lobby en dienstverlening. Dit gebeurt door voortdurend overleg met overheid, politiek, vakbeweging, kennisinstituten en instellingen en organisaties die invloed uitoefenen op de ontwikkeling en het behoud van ondernemerschap.

Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten één van de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten, waaronder verzekeringen, pensioenen, (bank)sparen, hypotheken, beleggingen en leningen. Met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen is Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die we dagelijks inzetten om onze klanten en adviseurs op een persoonlijke manier verder te helpen. Want wij bieden persoonlijke service die aansluit op jouw leven.

RSM

RSM is een toonaangevend kantoor voor financiële zaken met vier vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Haarlem en Utrecht. Het bedrijf behartigt allerlei belangen op het gebied van accountancy, belastingadvies, bedrijfswaarderingen en loonadvies. De organisatie telt 200 medewerkers. Tot de klantenkring behoren veelal nationaal georiënteerde grotere midden- en kleinbedrijven, familiebedrijven en organisaties in de not for profit sector.

Behind the Curtain

Behind The Curtain is een samenwerking tussen mensen die dezelfde taal spreken, met dezelfde snelheid handelen en overlopen van enthousiasme. Meerdere entiteiten samen op één kussen om zo de krachtigste marketing- en communicatietrajecten te kunnen realiseren.

Wij regelen alles achter de gordijnen zodat jij zorgeloos in de spotlights kunt staan. We nodigen je graag bij ons op het podium uit om te horen wat wij achter jouw gordijnen kunnen betekenen.

NH Media

NH Media is hét mediabedrijf van Noord-Holland. Wij zijn uitgever van de mediamerken NH Nieuws, NH Radio en NH Sport. We zijn een innovatief mediabedrijf met 250 gedreven professionals die hoogwaardige content leveren voor app’s, websites, social media, radio en tv.

Landgoed Duin en Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg heeft zakelijke gasten en bedrijven veel te bieden. Naast de luxe kamerfaciliteiten beschikt het landgoed over vijf authentieke stijlkamers. Deze liggen op de begane grond van het landhuis en zijn bij uitstek geschikt voor een heerlijke lunch, een typische High Tea, een stijlvolle receptie of een klassiek diner. Maar ook de tien multifunctionele zalen, gelegen in het souterrain, geven bijeenkomsten, vergaderingen en productpresentaties een extra dimensie. Deze zalen zijn eveneens uitermate geschikt voor diners tot 350 gasten.

Verder biedt het Landgoed Duin & Kruidberg u een Michelinster restaurant, ‘De Vrienden van Jacob’, een moderne brasserie en bar, ‘Brasserie & Loungebar DenK’, de informele Nespressobar, gratis high-speed wireless en wired internet.

Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem is het kloppend hart voor alle inwoners van Haarlem en omgeving. Met één van de mooiste klassieke theaterzalen van Nederland en misschien wel de beste kamermuziekzaal in Europa bieden wij u inspiratie en stof tot nadenken. Maar natuurlijk kunt u bij ons ook zorgeloos genieten. U voelt zich welkom, u voelt zich thuis, dat is onze passie.

MT/Sprout

Jouw bedrijf, product, dienst, of kennis onder de aandacht op 4 creatieve methoden via de MT Partnerships. MT brengt de beste inzichten over management en leiderschap uit binnen- en buitenland. Kom in direct contact met jouw toekomstige klanten door middel van slimme leadgeneratie campagnes.

Menu