Onze partners

De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland zou niet kunnen bestaan zonder haar partners. Heeft u ook interesse in een partnership met de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland? Neem dan contact met ons op via info@ovnh.nl  en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Provincie Noord-Holland

De provincie Noord-Holland bestuurt de gelijknamige provincie met ruim 2,5 miljoen inwoners en ruim 200.000 bedrijven, verdeeld over 48 gemeenten. Een goed ondernemingsklimaat is belangrijk. Economische groei en een grote verscheidenheid aan bedrijvigheid zijn kenmerken van welvarende regio’s. De provincie maakt zich ervoor hard dat Noord-Holland voldoende arbeidsplaatsen heeft en blijft houden.

Randstad

Al meer dan 55 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. De organisatie is de grootste HR dienstverlener van Nederland en helpt mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. De organisatie staat bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen. Er is een landelijk dekkend vestigingsnetwerk, dagelijks zijn er duizenden mensen via Randstad aan de slag.

ABN AMRO

ABN AMRO is een organisatie met ambitie, en dus continu in beweging. Om daarbij ons eigen karakter te behouden, is onze eenheid verankerd in vier kernwaarden. We verwachten van al onze medewerkers dat ze invulling geven aan deze waarden. Ze zijn de toetssteen bij het realiseren van onze missie en doelstellingen.

MKB-Nederland

MKB-Nederland is de werkgeversorganisatie voor het midden- en kleinbedrijf. De vereniging bundelt de belangen van ondernemers en ondernemersorganisaties in het mkb en (publieke) instellingen die zich met ondernemerschap identificeren, met als doel het ondernemerschap in al zijn facetten te versterken. De organisatie zet zich in voor doelgerichte lobby en dienstverlening. Dit gebeurt door voortdurend overleg met overheid, politiek, vakbeweging, kennisinstituten en instellingen en organisaties die invloed uitoefenen op de ontwikkeling en het behoud van ondernemerschap.

Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden is met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten één van de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten, waaronder verzekeringen, pensioenen, (bank)sparen, hypotheken, beleggingen en leningen. Met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen is Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die we dagelijks inzetten om onze klanten en adviseurs op een persoonlijke manier verder te helpen. Want wij bieden persoonlijke service die aansluit op jouw leven.

Labré advocaten

De advocaten van Labré zijn vakkundig, betrouwbaar en toegankelijk. Bloedserieus als het moet, maar zeker niet saai. Een tikkeltje eigenzinnig misschien. We denken in oplossingen, niet in problemen. En voorzien u van op maat gesneden, duidelijke en praktische adviezen, waarmee u direct vooruit kunt. Omdat we begrijpen voor welke keuzes u als ondernemer staat. Iedere dag weer.

RSM

RSM is dé adviseur op het gebied van assurance, tax en consulting voor (middel)grote ondernemingen en familiebedrijven op de nationale en internationale markt. Een vertrouwd gezicht verspreid over acht locaties met ruim 650 professionals in Nederland. ‘Wij stellen onze klanten in staat om vol vertrouwen weloverwogen beslissingen te nemen in een wereld die verandert, zijn betrokken bij de maatschappij en bieden onze mensen een geweldige ontwikkelomgeving’.

Wereldwijd is RSM het 6de grootste netwerk van onafhankelijke accountants, fiscalisten en consultants. Zo zijn we internationaal verbonden en lokaal betrokken.

Starletti

Starletti produceert creatieve digitale content. Van animaties tot bedrijfsfilms en van tv-commercials tot video’s voor social media. Dit doen we met een team vol mediaprofessionals die staan te springen om hun tanden te zetten in de gaafste producties.

Rodi Media

Rodi Media is hét trotse mediabedrijf van de lokale samenleving. De vraag naar lokale nieuwsvoorziening is groter dan ooit en daar speelt Rodi op in met relevante lokale content via verschillende kanalen. Door het inzetten van crossmediale campagnes in en op onze lokale nieuwskanalen vergroten wij de naamsbekendheid van het merk, product of dienst van onze klanten. De visie van Rodi: Door het creëren en delen van content zorgen wij voor verbinding tussen inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Wij koesteren en inspireren onze lokale samenleving – en laten deze bloeien.

Rodi Media is onderdeel van de Rodi Groep, die verder bestaat uit Rodi Verspreiding en Rodi Rotatiedruk.

Landgoed Duin en Kruidberg

Landgoed Duin & Kruidberg heeft zakelijke gasten en bedrijven veel te bieden. Naast de luxe kamerfaciliteiten beschikt het landgoed over vijf authentieke stijlkamers. Deze liggen op de begane grond van het landhuis en zijn bij uitstek geschikt voor een heerlijke lunch, een typische High Tea, een stijlvolle receptie of een klassiek diner. Maar ook de tien multifunctionele zalen, gelegen in het souterrain, geven bijeenkomsten, vergaderingen en productpresentaties een extra dimensie. Deze zalen zijn eveneens uitermate geschikt voor diners tot 350 gasten.

Verder biedt het Landgoed Duin & Kruidberg u een Michelinster restaurant, ‘De Vrienden van Jacob’, een moderne brasserie en bar, ‘Brasserie & Loungebar DenK’, de informele Nespressobar, gratis high-speed wireless en wired internet.

Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem is het kloppend hart voor alle inwoners van Haarlem en omgeving. Met één van de mooiste klassieke theaterzalen van Nederland en misschien wel de beste kamermuziekzaal in Europa bieden wij u inspiratie en stof tot nadenken. Maar natuurlijk kunt u bij ons ook zorgeloos genieten. U voelt zich welkom, u voelt zich thuis, dat is onze passie.

MT/Sprout

Jouw bedrijf, product, dienst, of kennis onder de aandacht op 4 creatieve methoden via de MT Partnerships. MT brengt de beste inzichten over management en leiderschap uit binnen- en buitenland. Kom in direct contact met jouw toekomstige klanten door middel van slimme leadgeneratie campagnes.