Nieuwe datum OVNH: donderdag 20 mei 2021

HAARLEM – De Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland – de OVNH – is voor dit jaar definitief van de baan. Het evenement was al verplaatst van 20 mei naar 3 november 2020, maar door aanhoudende onzekerheid omtrent het COVID-19-virus heeft de organisatie besloten de verkiezing uit te stellen tot donderdag 20 mei 2021.

De organisatie van de OVNH, alsmede de aangesloten partners, achten het onverantwoord door te gaan met de voorbereidingen voor een evenement met 900 gasten op 3 november. Er is te veel onzekerheid over wat er de komende maanden gaat gebeuren en ook de bedrijfsbezoeken, die normaal gesproken aan de verkiezing voorafgaan, kunnen niet op de gebruikelijke wijze plaatsvinden.

Wat gebeurt er met de genomineerden?

De top 30 van de genomineerden 2019/2020 per OVNH-categorie (MKB-Klein, MKB-Midden, Grootbedrijf en de nieuwe categorie De Belofte) was al bekend. Al deze genomineerden worden automatisch weer aangemeld als deelnemer. Ze behoren echter niet automatisch tot de top-30; ze zullen opnieuw de strijd aanbinden met alle andere aangemelde bedrijven. Alle deelnemers aan de OVNH hebben in 2021 dus weer evenveel kans om te winnen.

OVNH en COVID-19

De organisatie van de OVNH staat volledig achter de COVID-19-richtlijnen van het RIVM en volgt de berichtgeving rondom dit onderwerp op de voet. Zodra er iets verandert of zodra er meer bekend is over de editie van 2021 volgt nieuwe informatie. 

Portret van winnaars in magazine &Holland van Provincie Noord-Holland
Save the date: Kick off Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2021

Gerelateerd nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.