Twaalfde editie van start!

Nieuws
Geen reacties

De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland gaat weer van start. Aanmelden voor de twaalfde editie van de OVNH kan vanaf 1 november. De strijd tussen Noord-Hollandse bedrijven om die felbegeerde onderscheiding in hun provincie binnen te halen, is weer begonnen.

“De OVNH is uitgegroeid tot een geweldige verkiezing die een sterke boost geeft aan alle bedrijven die meedoen.”

OVNH geeft sterke impuls
Gedeputeerde van de provincie Noord-Holland en juryvoorzitter van de OVNH Jaap Bond is trots:De OVNH is uitgegroeid tot een geweldige verkiezing die een sterke boost geeft aan alle bedrijven die meedoen. Het MKB en de vele familiebedrijven in Noord-Holland vormen een belangrijke pijler onder de Noord-Hollandse economie. Daar mogen we trots op zijn.
Ik roep dan ook alle Noord-Hollandse bedrijven op om zich aan te melden. De verkiezing, de jurybezoeken en daarna de grande finale van de OVNH is gewoon genieten voor ons allemaal.”

Nieuwe voorzitter stuurgroep
Op 18 oktober was de Kick off bijeenkomst op het hoofdkantoor van Randstad in Diemen. Alle partners en huidige winnaars van de OVNH waren aanwezig. Aftredend voorzitter van de stuurgroep Jan Willem Dijkstra introduceert tijdens deze bijeenkomst zijn opvolgster: Renilt Suijkerbuijk, regio directeur Noord-West bij Randstad. Dijkstra neemt zelf zitting in de jury. Samen met Jaap Bond drukten ze symbolisch op de startknop.

Resultaat bij OVNH winnaars
Suijkerbuijk had tijdens de kick off een kort vraaggesprek met de huidige winnaars van de OVNH: Van Schijndel Schoenen, Bootzeil, Dopper en De Loogman Groep. Ger Loogman vertelt enthousiast: “Ik word nog dagelijks aangesproken op deze onderscheiding. Er was daarna veel persaandacht en ook op sociale media waren we onderwerp van gesprek. Hieruit zijn al concrete plannen ontstaan. Daarbij doet de zichtbare erkenning ook veel bij onze medewerkers. In één woord super.”

Aanmelden voor de OVNH kan vanaf 1 november
Wie ontvangt in 2018 een van de prestigieuze onderscheidingen van de OVNH?
Noord-Hollandse bedrijven kunnen zich vanaf 1 november 2017 tot en met 14 januari 2018 aanmelden voor de 12
de editie van de OVNH via deze website.

De finale op 16 mei 2018 belooft weer een spectaculaire avond te worden in de Philharmonie te Haarlem.

OVNH luidt de gong voor start aanmeldronde
De inschrijving voor de OVNH 2017-2018 is geopend!

Gerelateerd nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu