Wat wordt dé onderneming van het jaar 2023?

HAARLEM – De 16e editie van dé Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland -de OVNH– is op 10 oktober van start gegaan. Jonge, kleine, middelgrote en grote bedrijven kunnen bewijzen dat ze tot de top van het Noord-Hollandse bedrijfsleven behoren door mee te doen aan de OVNH. Iedereen kan kandidaten aanmelden tot 8 januari 2023.

Deelnemen inspireert

Juryvoorzitter Ilse Zaal kijkt weer uit naar een nieuwe editie:

De verkiezing vindt nu alweer voor de 16e keer plaats. Bedrijven doen graag mee, niet alleen om te winnen maar ze merken ook dat deelnemen zorgt voor dynamiek, betrokkenheid en trots bij medewerkers en klanten. Ik vind het een eer om ook dit jaar weer juryvoorzitter te zijn. Ik zal vooral letten op de inzet van ondernemers om medewerkers aan hen te binden.

Winnen van OVNH was duwtje in rug

In 2021 won stomerij- en wasservice dobbi De Belofte van OVNH, de prijs voor de meest veelbelovende onderneming. Voor medeoprichter Ruben van Pelt werkte dit als een keurmerk:

Deze prijs van OVNH draagt enorm bij in gesprekken met nieuwe klanten en de contacten met de andere winnaars bleken heel waardevol

Ook was dit voor Ruben de bevestiging dat zij met dobbi op de goede weg waren. Nu is dobbi uitgegroeid tot marktleider met een landelijke service aan huis en meer dan 2.000 afgiftepunten. Samen met Renilt Suijkerbuijk, voorzitter van de stuurgroep, verrichtte Ruben de aftrap voor de 2023 editie van OVNH.

Ruben van Pelt van dobbi vertelt over zijn ervaringen als winnaar van de OVNH

Aanmelden tot 8 januari 2023

Noord-Hollandse bedrijven kunnen zich tot 8 januari 2023 in één van de drie categorieën aanmelden voor de OVNH.

Milieu Service Nederland, Green Soap Company, Drystack, TommyTomato en Autogroep Ursem Barten winnen OVNH2022
Mediatraining finalisten 2023

Gerelateerd nieuws