Winnaars OVNH 2016-2017 openen AEX beurs

De winnaars van de 11e Ondernemingsverkiezing Noord-Holland (OVNH), hebben vrijdag 19 mei samen met MKB Noord-Holland en de stuurgroepleden van de OVNH de Euronext beurs geopend. Op Beursplein 5 te Amsterdam werden de winnaars ontvangen door regiodirecteur van MKB-Nederland Amsterdam en jurylid van de OVNH, Fabian Nagtzaam.

De OVNH kan terugblikken op een succesvolle 11e editie. De Philharmonie in Haarlem zat tot de nok toe gevuld. Ook brachten meer dan 15.000 mensen hun stem uit voor de Publieksprijs. ,,Het evenement leeft enorm bij ondernemers in het midden- en kleinbedrijf maar ook het grootbedrijf uit het Noord-Hollandse bedrijfsleven is zeer actief binnen de OVNH’’, aldus Nagtzaam.

MKB Noord-Holland gaat sinds een aantal jaar namens de OVNH met de winnaars naar de Euronext beurs alwaar de AEX is gezeteld en opent daar onder toeziend oog van het management van Euronext Amsterdam de beurs middels de welbekende gongslag.
Winnaar van de categorie Grootbedrijf Ger Loogman had de eer om met de gongslag om 09.00 uur de beurs te openen.

De gehele ceremonie was live te volgen via de landelijke TV-zender RTL-Z.
Kijk hier de beelden van de opening terug.

Naast de beursgong kregen de winnaars nog een rondleiding met informatie over de geschiedenis van de beurs en een herinnering aan dit memorabele moment.

Prijzenpakket

Alle partners van de OVNH brengen een deel in het prijzenpakket welke de winnaars –buiten de eeuwige roem en media aandacht, na afloop krijgen toebedeeld.

Loogman Groep, Dopper en Bootzeil gekroond tot Beste Ondernemingen van Noord-Holland!
Videocompilatie foto’s Finale Avond 2016-2017

Gerelateerd nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu