Zoektocht naar de beste Noord-Hollandse bedrijven

De Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland (OVNH) 2016/2017 is begonnen. Bedrijven kunnen zich nu aanmelden voor de prestigieuze verkiezing die dit jaar voor de elfde keer wordt georganiseerd.

De titel ‘Beste Onderneming van Noord-Holland’ is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie, en kent een prijzenpakket ter waarde van € 5.000. De finale van de ONVH 2016-2017 vindt plaats op 17 mei 2017 in de Philharmonie te Haarlem en belooft opnieuw een groot spektakel te worden.

Evenement van naam

MKB Noord-Holland is sinds het prille begin als partner nauw betrokken bij de organisatie van de OVNH. Regiodirecteur Fabian Nagtzaam, een van de juryleden: ‘We hebben de OVNH zien uitgroeien tot evenement van naam. De verkiezing wordt door de partners professioneel aangepakt en maakt de parels van ondernemend Noord-Holland zichtbaar. En terecht, want hoewel Noord-Hollanders graag vooral hard werken, mag het ondernemerschap eens per jaar ook zeker gevierd worden. De feestelijke finaleavond is de kers op de taart. Voor de finalisten is het altijd een geweldig compliment om na de zware voorrondes uit honderden genomineerde bedrijven geselecteerd te worden.’

‘Deze verkiezing maakt de parels van ondernemend Noord-Holland zichtbaar’

Prachtig podium voor bedrijven

Ook Jaap Bond, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland en juryvoorzitter van de OVNH, is enthousiast: ‘Deze verkiezing laat zien hoeveel geweldige bedrijven onze provincie telt. En hoe sterk onze provinciale economie is. In de afgelopen crisisjaren deed Noord-Holland het altijd iets beter dan de rest van het land, dat zegt veel. De verkiezing maakt het beste van ons bedrijfsleven zichtbaar. Ik zie prachtige bedrijven voorbijkomen, elk jaar opnieuw. Van klein tot groot, van familiebedrijven tot MKB tot kansrijke starters. Als ik aan het eind van de rit de finalisten op het podium zie staan, ben ik echt trots.’

Aanmelden OVNH 2016/2017

Inschrijven voor de meest prestigieuze ondernemingsverkiezing van onze provincie kan tot en met 15 januar1 2017. Wie neemt het stokje over van GP Groot uit Heiloo (MKB Groot), Zuiver uit Westzaan (MKB Midden), Klaas Bart Hoveniers uit Winkel (MKB Klein) en Gebr. van ’t Hek uit Zuidoostbeemster (Publieksprijs)? Meld uw bedrijf hier aan.

Impressie in Bloei fotografie – Kick-off OVNH
Kick-off op historische locatie

Gerelateerd nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.