CLB Groep, Kubbinga BV en Laurentius College beste Ondernemingen van Noord-Holland. Nieuwe prijs De Belofte naar Dobbi.

Publieksprijs voor Wijnkoperij Okhuysen, De Belofte voor Dobbi

CLB Groep, Kubbinga BV en Laurentius College beste Ondernemingen van Noord-Holland. Nieuwe prijs De Belofte naar Dobbi.

HAARLEM – Vanuit theater De Philharmonie in Haarlem werd donderdagmiddag, grotendeels online, de finale van de 14e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland gehouden. Tijdens deze feestelijke middag werden CLB Groep (Grootbedrijf), Kubbinga BV (MKB Midden) en Laurentius College (MKB Klein) verkozen tot winnaars. De nieuwe prijs De Belofte ging naar Dobbi en werkt uitgereikt door Ilse zaal, juryvoorzitter en gedeputeerde provincie Noord-Holland. Daarnaast werd Wijnkoperij Okhuysen beloond met de welverdiende Publieksprijs.

Op het podium van de finaleavond beland je als onderneming niet zomaar. In de afgelopen maanden streden honderden bedrijven om de inmiddels felbegeerde titel. De drie-en-dertig finalisten lieten zich op de verkiezingsmiddag van hun allerbeste kant zien. Hierna was het aan de jury om per categorie een winnaar te kiezen. Voor deze editie ontving de organisatie wederom een recordaantal aanmeldingen.

Onderscheidend

De deelnemers worden door de jury beoordeeld op alle facetten van het ondernemerschap. Echt onderscheidend zijn, dat is waar het om gaat bij de OVNH. Daarmee tonen deze ondernemingen aan de drijvende kracht te zijn van de economie in Noord-Holland.

Presentator Annette van Soest begeleidde de finale, de laatste drie overgebleven finalisten moesten een “pitch” via Zoom geven waarna de jury tot haar eindoordeel kwam. In de categorieën MKB Midden en Grootbedrijf werden de winnaars bezocht door juryleden Harry van der Zwan van Nationale Nederlanden en Ariane Joustra van ABN AMRO. Daarnaast was er een leuk interactief optreden van corporate illusionist Niels Houtepen.

Winnaars

De CLB Groep is een familiebedrijf dat al ruim 40 jaar soft- en hardware ontwikkelt en integreert gericht op monitoring, communicatie en medische alarmering in de zorg.

Kubbinga BV is gespecialiseerd in het zelf ontwerpen en produceren van fietsen. De fietsen worden in de gehele EU verkocht en zelfs daarbuiten.

Het Laurentius College is al 11 jaar marktleider op het gebied van stewardess- en hospitality opleidingen.

Dobbi biedt een professionele en innovatieve oplossing om je kleren op afspraak te laten ophalen, reinigen en weer schoon terug te bezorgen.

De publieksprijs is gewonnen door Wijnkoperij Okhuysen uit Haarlem.

Onze juryvoorziter, gedeputeerde Ilse Zaal, op bezoek bij Dopper
Wat wordt dé onderneming van het jaar 2022?

Gerelateerd nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.