Wat wordt dé onderneming van het jaar 2022?

HAARLEM – De 15e editie van dé Ondernemingsverkiezing van Noord-Holland -de OVNH– is op 27 oktober van start gegaan. Jonge, kleine, middelgrote en grote bedrijven kunnen bewijzen dat ze tot de top het bedrijfsleven behoren door mee te doen aan de OVNH. Met nieuwe partners Labré advocaten en Rodi Media krijgt de verkiezing weer een impuls. Noord-Hollandse bedrijven zien de OVNH als hoogst haalbare onderscheiding in hun provincie. Aanmelden kan tot en met 16 januari 2022.

Deelnemen inspireert

In de Statenzaal van het Provinciehuis in Haarlem gaf juryvoorzitter Ilse Zaal in gezelschap van juryleden, partners en recente winnaars het officiële startsein van deze prestigieuze verkiezing: “ De verkiezing vindt nu alweer voor de 15 e keer plaats. Bedrijven doen graag mee, niet alleen om te winnen maar ook omdat ze merken dat deelnemen zorgt voor dynamiek, betrokkenheid en trots bij medewerkers en klanten. Ik vind het een eer om ook dit jaar weer juryvoorzitter te zijn. Ik ga vooral letten op toekomstvisie en personeelsbeleid.”

Middelgrote en kleine bedrijven zijn de motor van de Noord-Hollandse economie. Ilse Zaal: “Deze bedrijven zijn verantwoordelijk voor een groot deel van de omzet, bieden volop werkgelegenheid en zijn de kraamkamer van vele innovatieve producten en processen. Ondernemers staan ook voor een aantal uitdagingen: de coronaperiode is bijvoorbeeld zwaar en er ligt een grote uitdaging om de arbeidsmarkt goed te laten draaien; er is een groot tekort aan personeel in een aantal sectoren.”

Aanmelden tot en met 16 januari 2022

Noord-Hollandse bedrijven kunnen zich tot en met 16 januari 2022 in één van de vijf categorieën aanmelden voor de OVNH. Dat kan via het aanmeldformulier.

Op onze site staan ook de overige deelnamecriteria. De finale van de ONVH vindt plaats op 25 mei 2022 in de Philharmonie in Haarlem.
In 2021 gingen CLB Group (Grootbedrijf), Volare Bicycles (MKB Midden), Laurentius College (MKB klein), Wijnkoperij Okhuysen (Publieksprijs) met de prijzen naar huis. Dobbi werd de eerste winnaar in de categorie ‘De Belofte’.

CLB Groep, Kubbinga BV en Laurentius College beste Ondernemingen van Noord-Holland. Nieuwe prijs De Belofte naar Dobbi.
Milieu Service Nederland, Green Soap Company, Drystack, TommyTomato en Autogroep Ursem Barten winnen OVNH2022

Gerelateerd nieuws

1 reactie. Plaats een nieuwe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.