Aanmeldronde 13de editie Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2018/2019 gestart

De dertiende editie van dé ondernemingsverkiezing van Noord-Holland – de OVNH – is op 1 november van start gegaan. In de Statenzaal van het Provincie Huis in Haarlem gaf juryvoorzitter Jaap Bond in gezelschap van juryleden, partners en recente winnaars het officiële startsein van deze prestigieuze verkiezing. Noord-Hollandse bedrijven zien de OVNH als hoogst haalbare onderscheiding in hun provincie. Aanmelden kan tot en met 13 januari 2019.

Prachtig podium voor bedrijven

Jaap Bond, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland en juryvoorzitter van de OVNH, is enthousiast:

Deze verkiezing laat zien hoeveel geweldige bedrijven onze provincie telt. En hoe sterk onze provinciale economie is. De verkiezing maakt het beste van ons bedrijfsleven zichtbaar. Ik zie prachtige bedrijven voorbijkomen, elk jaar opnieuw. Van klein tot groot, van familiebedrijven tot MKB tot kansrijke starters. Als ik aan het eind van de rit de finalisten op het podium zie staan, ben ik echt trots.

Stuurgroep voorzitter Renilt Suijkerbuijk keek in een kort vraaggesprek met de recente winnaars werd nog even terug.

Wat doet winnen met je? En met je onderneming?

Stuurgroep voorzitter Renilt Suijkerbuijk keek in een kort vraaggesprek met de recente winnaars nog even terug en vroeg naar hun ervaringen.
Wat heeft het de winnaars gebracht, hoe bijzonder was het en zien ze nog verbeteringen voor de organisatie van de OVNH.

Jeroen Janssens, winnaar MKB klein van Drukkerij Proja kijkt met een trots gevoel terug op de winst in mei van dit jaar:

Wij hadden gewonnen en de social media ontplofte, de volgende dag kwamen wij op de zaak en de bakkers die stonden gewoon in de rij, de bloemisten stonden op het pad en ik dacht echt van, wat gebeurt hier! Er kwam ineens heel veel op ons af.

Jeroen Janssens (rechts) en Wilfred Provoost (met bloemen) ontvangen de prijs voor Beste Onderneming Noord-Holland in de categorie MKB Klein uit de handen van Ger Welbers (commercieel directeur NH Media)
KeyKeg | Lightweight Containers ontvangt de prijs voor Beste Onderneming in de categorie MKB Midden

Jan-Dirk Veenendaal, winnaar MKB-Midden van KeyKeg | Lightweight Containers heeft de reacties na afloop van de winst als overweldigend ervaren.

Veel bedrijven zijn ook super geïnteresseerd in een winnaar en ons netwerk is ook heel erg versterkt.

Marcel Jacobs, directeur van Koninklijke Vezet en winnaar in de categorie Grootbedrijf gaf de organisatie van de OVNH nog mee om vooral op dezelfde voet verder te gaan:

Ik ben altijd kritisch maar daarom is het compliment ook groot als ik zeg copy-paste vorig jaar, ik vond het echt een heel goed traject, de voorgesprekken en de voorbereidingen waren erg leuk en de finale avond zelf was boven verwachting.

Koninklijke Vezet ontvangt de prijs voor Beste Onderneming in de categorie Grootbedrijf
Met een druk op de knop openen juryvoorzitter Jaap Bond en stuurgroep voorzitter Renilt Suijkerbuijk de lijnen voor de 13de editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland.

Noord-Hollandse bedrijven kunnen zich tot en met 13 januari 2019 in één van de drie categorieën aanmelden voor de OVNH. Dat kan via het formulier op deze website.  De finale van de ONVH vindt plaats op 15 mei 2019 in de Philharmonie te Haarlem en belooft wederom een sensationele avond te worden.

Wie worden de opvolgers van Koninklijke Vezet (Grootbedrijf), KeyKeg | Lightweight Containers (MKB Midden), Drukkerij Proja (MKB Klein) en Fort Resort Beemster (Publieksprijs)?

Koninklijke Vezet, KeyKeg | Lightweight Containers en Drukkerij Proja Beste Ondernemingen van Noord-Holland
De lijnen zijn gesloten

Gerelateerd nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.