Nieuws

Koninklijke Vezet, KeyKeg | Lightweight Containers en Drukkerij Proja Beste Ondernemingen van Noord-Holland

Theater De Philharmonie in Haarlem was woensdagavond gevuld met deelnemers en belangstellenden voor alweer de 12e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland. Tijdens deze feestelijke avond werden Koninklijke Vezet (Grootbedrijf), KeyKeg | Lightweight Containers (MKB Midden) en Drukkerij Proja (MKB Klein) verkozen tot winnaars. Daarnaast werd Fort Resort Beemster beloond met de welverdiende Publieksprijs.

Op het podium van de finaleavond beland je als onderneming niet zomaar. In de afgelopen maanden streden honderden bedrijven om de inmiddels felbegeerde titel. De dertig finalisten lieten zich op de verkiezingsavond van hun allerbeste kant zien.

Hierna was het aan de jury om per categorie een winnaar te kiezen. Voor deze editie ontving de organisatie een recordaantal aanmeldingen.
“Hieruit blijkt wel hoe zeer de verkiezing leeft in Noord Holland” aldus Renilt Suijkerbuijk, voorzitter van de stuurgroep OVNH.

Koninklijke Vezet, KeyKeg | Lightweight Containers, Drukkerij Proja enFort Resort Beemster zijn winnaar van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2017-2018
Koninklijke Vezet ontvangt de prijs voor Beste Onderneming in de categorie Grootbedrijf
KeyKeg | Lightweight Containers ontvangt de prijs voor Beste Onderneming in de categorie MKB Midden
Jeroen Janssens (rechts) en Wilfred Provoost (met bloemen) ontvangen de prijs voor Beste Onderneming Noord-Holland in de categorie MKB Klein uit de handen van Ger Welbers (commercieel directeur NH Media)
Fort Resort Beemster ontvangt de publieksprijs tijdens de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2017-2018

Onderscheidend

De deelnemers worden door de jury beoordeeld op alle facetten van het ondernemerschap. Echt onderscheidend zijn, dat is waar het om gaat bij de OVNH. Daarmee tonen deze ondernemingen aan de drijvende kracht te zijn van de economie in Noord-Holland.

De Philharmonie in Haarlem zat woensdagavond vol met deelnemers en belangstellenden. Presentator Rens de Jong begeleide de avond, de finalisten moesten deze editie voor het eerst een “pitch” op het podium geven waarna de jury tot haar eindoordeel kwam. Daarnaast werd de avond muzikaal omlijst door zangeres Kimberly Maasdamme en was er een spectaculair optreden van illusionist Victor Mids.

Grootbedrijf

Bij Koninklijke Vezet staat alles in het teken om met smaakvolle maaltijden en producten van vers gesneden groente en fruit het mensen makkelijker te maken om gezonder te leven. Cruciaal daarbij is om te blijven innoveren in bestaande en nieuwe producten, goede samenwerking met klant, telers en partners in de regio.

MKB Midden

KeyKeg | Lightweight Containers is een familiebedrijf met een innovatieve ondernemerscultuur. Ze ontwerpen, ontwikkelen en produceren lichtgewicht, eenmalige fusten voor de drankenindustrie. De KeyKeg en de UniKeg zijn revolutionaire verpakkingen van de allerhoogste kwaliteit en worden wereldwijd gebruikt.

MKB Klein

Drukkerij Proja uit Alkmaar is hét adres voor het complete traject van conceptontwikkeling en creatief design tot offset én digitaal drukken, afwerking en voorraadbeheer. Grafische professionals die blijven innoveren.

Publieksprijs

Publieksprijswinnaar Fort Resort Beemster is een eco chique spa & wellness resort, onderdeel van de Stelling van Amsterdam, Unesco Werelderfgoed. Het is een zeer innovatief bedrijf en heeft duurzaamheid en MVO hoog in het vaandel.

winnaars
Finalisten wennen aan het podium tijdens generale repetitie
Aanmeldronde 13de editie Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2018/2019 gestart

Gerelateerd nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.